Volgers

zaterdag 5 januari 2013

Grrrrrrrrrrrrrrrrrr nog steeds niets

Grrrrrrrrrrrrrrrrr............ nog steeds kan ik geen foto meer uploaden naar mijn blog,
ik kom telkens in een wit veld waar geen balkje staat waarin ik kan bladeren om een foto aan mijn berichtje te koppelen.
Wie heeft er meer last van en misschien weet iemand raad wat ik eraan kan doen.
Ik las gisteren ook al op andere blogs dat er meer mensen zijn die hier problemen mee hebben.

groetjes Anneke

6 opmerkingen:

 1. Ik heb hetzelfde probleem Anneke maar ik had al google chrome geinstalleerd naast internet explorer en ik doe de foto's nu via google chrome. Dat gaat prima en een andere oplossing heb ik niet voorhanden dus dan maar op deze manier.
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hetzelfde probleem hier Anneke, je kan ook eerst je foto uploaden in Picassa in je eigen fotoalbum en dan in je blogbericht dat je aan het maken ben, via die weg je foto toevoegen, want aan de linkerzijkant zie je wel staan foto vanuit Picasa, of zoiets, succes ermee. Google Chrome schijnt ook te werken maar dat vind ik zelf helemaal geen fijn programma, maar kan ook aan mij liggen.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nu ook hetzelfde probleem, zal misschien wel onderhoud gepleegd worden, laten we dit laatste hopen. ik heb Google chrome geinstalleerd en nadien ook weer verwijderd, ik vind het niet handig. Je kunt je foto's ook in Picasso zetten en van daaruit uploaden. Of.....gewoon wachten want ik had ditzelfde (net als nu) afgelopen vrijdag ook en na een tijdje lukte het wel.
  succes, liefs Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zelf had ik een poos terug dit probleem al en toen heeft mijn man google chrome geinstalleerd en vana f heden lukt het me wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met google chrome is je probleem opgelost....werk er al geruime tijd mee....e ja is even wennen maar daarna super handig! Ik zou toch eens goed overwegen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. bij mij kwam het om dat mijn schijfruimte bij het picassa fotoalbum vol was dus heb wat fot's er ui gegooid grt jans

  BeantwoordenVerwijderen

wat leuk dat je komt kijken en hartelijk bedankt dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten, ik vind dat altijd leuk om te lezen, groetjes anneke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...