Volgers

zondag 2 augustus 2009

leuke tipVandaag zag ik op HJ een hele leuke tip voor het opbergen van al je nestabilities,
kopieer de link in je werkbalk en je ziet hoe geweldig dit is.

http://forums.cornishheritagefarms.com/pp/showphoto.php/photo/18383/limit/www.ellenhutson.com

Ikzelf heb nog lang niet zoveel nestabilities, maar als ik naar Ikea ga zal ik zeker gaan kijken naar een groot magneetbord.
Ik vind dit heel handig en overzichtelijk.

1 opmerking:

  1. Hoi anneke

    Leuk dat je mijn blog hebt bekeken, ik vind jou blog ook leuk. En wat maak je mooie creaties joh, prachtig. Die kaart die je bedoelt heb ik in een online workshop in het kaartencafe gemaakt (een groep van jannie vd berg van bergkaarten), die patronen (workshops)mogen niet zomaar door gegeven worden. Maar ik kan wel ongeveer vertellen hoe het werkt. Kaart van 30x15 cm, op de korte kant ril je op 5 en 10 cm van links van boven naar beneden en dat doe je ook vanaf rechts, dus ook weer op 5 en 10 cm. Dan ril je over de lange zijde op 5 cm van de bovenkant en op 5 cm van de onderkant over de hele lengte. Nu snij je die lange rillijnen in vanaf 5cm van links tot 5 cm van rechts (boven en onder lange lijn) Dan vouw je de kaart zo in model (zie mijn kaart als voorbeeld), wat leuk papier erop en je hebt een hele leuke kaart.

    gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen

wat leuk dat je komt kijken en hartelijk bedankt dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten, ik vind dat altijd leuk om te lezen, groetjes anneke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...