Volgers

woensdag 6 mei 2009

Blikje gescrapt

Om een origineel kadoverpakking te maken is nog best wel moeilijk, ik heb een leeg kartonblikje waar tabak in heeft gezeten beplakt met scrappapier.Er zat een plastic deksel op de bus, die paste er niet meer op na al dat gescrap, toen heb ik maar zelf een deksel gemaakt van karton en deze bewerkt met van alles en nog wat. Dit is het resultaat.

Hier is één zijkant te zien.

En hier weer één.

En hier nog één zijkant.


Deze kadoverpakking is erg makkelijk te vullen met van alles en nog wat zoals een flesje parfum, maar ook kleine hobbyspulletjes kun je op deze manier leuk kado geven, ook erg leuk om voor moederdag te krijgen. Ik heb er in ieder geval met heel veel plezier aan gewerkt, het was ook erg leuk om te doen, je kunt je zo lekker uitleven, en je weet nooit van te voren hoe het resultaat wordt, want je verzint ter plekke wat je er nog meer aan toevoegd.

3 opmerkingen:

 1. Ik vind hem superssss geworden ! Blijft ook mijn favorite bezigheid , doosjes , blikjes scrappen je kunt er zoveel kanten mee op !
  En leuk om te krijgen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Errug mooi, Anneke ! Mooi kant heb je gebruikt (dat witte). Ik gooi die shagbussen eigenlijk altijd weg, maar ik ga ze nu tóch maar bewaren!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hartelijk bedankt voor jullie reactie, en ellis dit kant is nog van jaaaaaren terug toen ik nog kleertjes in oude stijl maakte voor mijn oude schildpap en wildebras poppen, zo zie je maar weer dat alles wat je bewaard wel weer een keer van pas komt.

  BeantwoordenVerwijderen

wat leuk dat je komt kijken en hartelijk bedankt dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten, ik vind dat altijd leuk om te lezen, groetjes anneke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...